,

MAX CAMARA 7.0 WHITE 26″

Max
Availability:

Нема на залиха


 • Метален рам 15″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 26″x1,95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
 • Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release
 • Дупли алуминиумски бандажи

10.990 ден

Нема на залиха

 • Метален рам 15″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 26″x1,95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
 • Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release
 • Дупли алуминиумски бандажи
 • Средна осовина со затворен касетен систем
Бренд

Големина на тркало

26"

Метален рам 15″
Висококвалитетни гуми Wanda 26″x1,95
Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release
Дупли алуминиумски бандажи
V-brake алуминиумски кочници
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на преден менувач – Брзо менување (Rapid Fire)
Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
Полу метални педали со лагери