,

MAX CITY CLASSIC 7.0 28″

Max
Availability:

Нема на залиха


 • Метален рам 17″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 28″ 700*32C
 • Алуминиумски рачки за кочници
 • Vader Comfort седиште со М6 Qick Release
 • Дупли алуминиумски бандажи
 • V-brake алуминиумски кочници
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на преден менувач – Shimano Rear 6 Speed
 • Шифтери на заден менувач – Shimano Rear 6 Speed
 • Алуминиумски педали со лагери
 • Метални браници
 • Предна корпа
 • Заден багажник
 • Предно светло
 • Задно светло
 • Браник на ланец

12.490 ден

Нема на залиха

 • Метален рам 17″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 28″ 700*32C
 • Алуминиумски рачки за кочници
 • Vader Comfort седиште со М6 Qick Release
 • Дупли алуминиумски бандажи
 • V-brake алуминиумски кочници
 • Средна осовина со затворен касетен систем
Бренд

Големина на тркало

28"