, , ,

MAX DIVA 7.0 24″

Max
Availability:

Нема на залиха


 • Метален рам 13″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 24″x1.95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници
 • Vader Comfort седиште со М6 Qick Release
 • Дупли алуминиумски бандажи
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
 • Полу метални педали со лагери

8.990 ден

Нема на залиха

 • Метален рам 13″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 24″x1.95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници
 • Vader Comfort седиште со М6 Qick Release
 • Дупли алуминиумски бандажи
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
Бренд

Големина на тркало

24"