-8%
, ,

MAX Domino w006

Max

Максимална моќност на моторот: 2000W
кабел: 5 m
нивоа на филтрација: 5

3.690 ден 3.990 ден

Бренд

Моќност

2000 w

Боја

Бела

тип на правосмукалка

Моќност: 2000W
Електронска контрола на брзината
Телескопска цевка од нерѓосувачки челик
Сунѓерест филтер
Пластична четка
2 во 1 мала четка
Платнена кеса
Автоматско враќање на кабелот