, ,

MAX GMX 8.0 20” PINK

Max
Availability:

Нема на залиха


 • Метален рам 11.5″
  Висококвалитетни гуми Wanda 20″×1.95
  Полу алуминиумски рачки за кочници
  BMX гидан
  Vader седиште со М6 Qick Release
  Метални бандажи 20″
  V-brake Алуминиумски кочници
  Средна осовина со затворен касетен систем
  Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
  Полу метални педали со лагери
  Заден Потпирач

10.990 ден

Нема на залиха

 • Метален рам 11.5″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 20″×1.95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници
 • BMX гидан
 • Vader седиште со М6 Qick Release
 • Метални бандажи 20″
 • V-brake Алуминиумски кочници
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
 • Полу метални педали со лагери
 • Заден Потпирач
Бренд

Големина на тркало

20"