, ,

MAX GTR 9.0 12″

Max
Availability:

Нема на залиха


 • Големина на тркала 12″
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Пластичен украсен штитник за ланецот
 • Преден браник
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Шише за вода
 • Висококвалитетни гуми

5.190 ден

MAX GTR 9.0 12″
 • Големина на тркала 12″
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Пластичен украсен штитник за ланецот
 • Преден браник
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Шише за вода
 • Висококвалитетни гуми
Бренд

Големина на тркало

12"

 • Големина на тркала 12″
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Пластичен штитник за ланецот
 • Преден и задник браник
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Предна и задна корпа
 • Висококвалитетни гуми