-10%
,

MAX HAPPY FOX 7.0 12″

Max

 • Големина на тркала 12″
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Пластичен украсен штитник за ланецот
 • Преден и заден браник
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Висококвалитетни гуми “Wanda”

3.771 ден 4.190 ден

Бренд

Големина на тркало

12"

 • Големина на тркала 12 “
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Пластичен штитник за ланецот
 • Преден и задник браник
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Предна корпа
 • Висококвалитетни “Wanda” гуми