,

MAX HOONIGAN GREEN 7.0 29″

Max
Availability:

Нема на залиха


 • Метален рам: 18″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 29″x1,95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
 • Vader Sport седиште со М6 Qick Release
 • Дупли алуминиумски бандажи
 • Предна и задна диск кочница
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на преден менувач – Sunrun
 • Шифтери на заден менувач – Sunrun 21 speed
 • Полу метални педали со лагери

11.290 ден

Нема на залиха

 • Метален рам: 18″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 29″x1,95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
 • Vader Sport седиште со М6 Qick Release
 • Дупли алуминиумски бандажи
 • Предна и задна диск кочница
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на преден менувач – Sunrun
 • Шифтери на заден менувач – Sunrun 21 speed
 • Полу метални педали со лагери
Бренд

Големина на тркало

29"