, ,

MAX IST KOST 5.0 SILVER 20″

Max
Availability:

Нема на залиха


 • Големина на тркала: 20″
 • Метален рам: 11″
 • Гуми Wanda: 20″ x 2,125
 • седиште: Vader со М6 Qick Release;
 • Бандажи: дупли алуминиумски
 • Кочници: V-brake алуминиумски
 • Средна осовина: со затворен касетен систем
 • Педали: полу метални со лагери

8.990 ден

Бренд

Големина на тркало

20"

 • Големина на тркала: 20″
 • Метален рам: 11″
 • Гуми Wanda: 20″ x 2,125
 • седиште: Vader со М6 Qick Release;
 • Бандажи: дупли алуминиумски
 • Кочници: V-brake алуминиумски
 • Средна осовина: со затворен касетен систем
 • Педали: полу метални со лагери