-5%
,

МАКС КРУСЕР КРЕМ 28″6.0

Max

Големина на тркала: 28″
Тенкометален рам 18″
Гуми (city) 700*32C
Алуминиум/ пластика рачки за кочници
Comfort седиште со М6 Quick Release
Aлуминиумски бандажи еднозидни
V-brake алуминиумски кочници

8.921 ден 9.390 ден

Бренд

Големина на тркало

28"

Големина на тркала: 28″
Тенкометален рам 18″
Гуми (city) 700*32C
Алуминиум/ пластика рачки за кочници
Comfort седиште со М6 Qick Release
Aлуминиумски бандажи еднозидни
V-brake алуминиумски кочници
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на заден менувач – basic Rear 6 Speed
PVC педали со лагери
Метални браници
Предна корпа
Заден багажник
Предно светло
Задно светло
Браник на ланец