,

MAX LSM103

Max
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност: 100W
  • Капацитет на садот за миксирање:450ml
  • Идеален за подготвување на инстант кафе

1.190 ден

Бренд

Моќност: 100W
Сад со капацитет 450ml
2 брзини
Копче за вклучување/ исклучување
Идеален за подготовка на инстант кафе, фрапе, коктели