MAX MB505

Max
Availability:

Нема на залиха


  • Моќност: 700W
  • Капацитет: 20 l

3.490 ден

Бренд

Боја

Бела

Капацитет на микро печката: 20 литри
Моќност: 700W
5 нивоа на моќност
Тип на контрола: механичка
30 минутен тајмер со звучен сигнал
Отстранлива ротирачка чинија со пречник 245 мм
Надворешни димензии: 454 х 220 х 262 мм
Боја: бела