-19%
, ,

MAX MIRAGE 6

Max

 • Влечна сила 903 m3/ h
 • Ширина : 60 см
 • Боја : инокс

7.990 ден 9.890 ден

Бренд

Ширина

60cm

 • Мотор: 270W двојно-турбински заштитен хипер мотор
  Електронска контролна табла со 3 брзини
  On/ Off пилот сијаличка
  2 х 50W халогени лампи
  Капацитет: 903 m3/h
  Притисок: 420 Pa
  Ниво на шум: 62 dBA
  Можност да се користи со филтри за активен јаглен: 2
  Ширина: 60 сантиметри
  Материјал: нер’ѓосувачки челик во комбинација со закосено стакло нагоре
  Опција: Без стакло