,

MAX NE 200 INOX

Max

Моќност:800w
Капацитет на вода:270ml

1.290 ден

Бренд

Тип:електрично ѓезве
Моќност:800w
Капацитет на вода:270ml
On/off копче
Скриен грејач
Лесен за употреба
Ергономска рачка на склопување
Куќиште од високо квалитетен не`рѓосувачки челик
Време на зовривање:2мин
Може да се користи за подготовка на различни топли пијалоци
кафе, топло чоколадо, какао, салеп….
Ѓезвето се одделува од базата
База со кабел