-35%
, ,

MAX PRINCESS 9.0 18″

Max

 • Големина на тркала 18”
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Украсен пластичен штитник за ланецот
 • Преден и заден браник
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Украсни реси на гидан
 • Предна корпа
 • Висококвалитетни гуми “Wanda”

5.490 ден 8.390 ден

Бренд

Големина на тркало

18"

 • Големина на тркала 18″
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Пластичен штитник за ланецот
 • Преден и задник браник
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Предна и задна корпа
 • Висококвалитетни гуми “Wanda Air”