, , ,

MAX RS-1 8.0 20” SILVER

Max
Availability:

Нема на залиха


Метален рам 11.5″
Висококвалитетни гуми Compass 20″×1.95
Полу алуминиумски рачки за кочници
BMX гидан
Преден Амортизер
Vader седиште со М6 Qick Release
Метални бандажи 20″
V-brake Алумин. кочници
Средна осовина со затворен касетен систем
Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
Полу метални педали со лагери
Заден Потпирач

10.990 ден

Нема на залиха

 • Метален рам 11.5″
 • Висококвалитетни гуми Compass 20″×1.95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници
 • BMX гидан
 • Преден Амортизер
 • Vader седиште со М6 Qick Release
 • Метални бандажи 20″
 • V-brake Алумин. кочници
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 7 speed)
 • Полу метални педали со лагери
 • Заден Потпирач
Бренд

Големина на тркало

20"