, ,

MAX RUNNER 8.0 29” BLACK RED

Max
Availability:

Нема на залиха


 • Метален рам 18″
 • Висококвалитетни гуми Compass 29″×2.10
 • Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
 • Vader Sport седиште со М6 Qick Release
 • Дупли Aлуминиумски бандажи
 • Предна и задна Disk кочница
 • Средна осовина со затворен касетен систем

12.990 ден

Нема на залиха

 • Метален рам 18″
 • Метален рам 18″
 • Висококвалитетни гуми Compass 29″×2.10
 • Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
 • Vader Sport седиште со М6 Qick Release
 • Дупли Aлуминиумски бандажи
 • Предна и задна Disk кочница
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
 • Полу метални педали со лагери-Заден потпирач
Бренд

Големина на тркало

29"