,

MAX SKYWAR 8.0 24” BLACK ORANGE

Max
Availability:

Нема на залиха


 • Метален рам 14″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 24″×1,95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
 • Vader Sport седиште со М6 Quick Release
 • Дупли Алуминиумски бандажи
 • Предна и задна диск кочница
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Shimano RevoShift)
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Shimano Tourney)
 • Полу метални педали со лагери
 • Заден Потпирач

14.990 ден

Нема на залиха

 • Метален рам 14″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 24″×1,95
 • Полу алуминиумски рачки за кочници со менувач
 • Vader Sport седиште со М6 Quick Release
 • Дупли Алуминиумски бандажи
 • Предна и задна диск кочница
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Shimano RevoShift)
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Shimano Tourney)
 • Полу метални педали со лагери
 • Заден Потпирач
Бренд

Големина на тркало

24"