,

MAX ST 205


Mоќност: 920w
Грил плоча: 25,5 x 21,5sm
Отстранливи грил плочи за 4 лепчиња
Автоматски термостат
Хоризонтално и вертикално складирање
Кабел лесен за складирање

1.790 ден

Mоќност: 920w
Грил плоча: 25,5 x 21,5sm
Не лепливи плочи, лесни за чистење
Отстранливи грил плочи за 4 лепчиња
Рачка отпорна на топлина
Индикаторска сијаличка
Автоматски термостат
Украсен иноксен капак со сигурносна брава
Хоризонтално и вертикално складирање
Не лизгачки ногарки
Кабел лесен за складирање