,

MAX STELIO 7.0 27,5

Max
Availability:

Нема на залиха


 • Метален рам 17″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 27.5″x1,95
 • Метални рачки за кочници со менувач
 • Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release

10.490 ден

Нема на залиха

Метален рам 17″
Висококвалитетни гуми Wanda 27.5″x1,95
Метални рачки за кочници со менувач
Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release
Дупли алуминиумски бандажи
Предна вилушка со амортизер
Предна и задна диск кочница

Бренд

Големина на тркало

27,5"

 • Метален рам 17″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 27.5″x1,95
 • Метални рачки за кочници со менувач
 • Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release
 • Дупли алуминиумски бандажи
 • Предна вилушка со амортизер
 • Предна и задна диск кочница
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на преден менувач – Брзо менување (Rapid Fire)
 • Шифтери на заден менувач – Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
 • Полу метални педали со лагери