,

MAX STELLA 8.0 27.5″ BLACK

Max
Availability:

Нема на залиха


 • Метален рам 17″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 27.5″×1,95
 • Полу Алуминиумски рачки за кочници со менувач
 • Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release
 • Дупли Aлуминиумски бандажи
 • Предна вилушка со амортизер
 • Предна и задна Disk кочница
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
 • Полу метални педали со лагери
 • Заден потпирач

15.190 ден

Нема на залиха

 • Метален рам 17″
 • Висококвалитетни гуми Wanda 27.5″×1,95
 • Полу Алуминиумски рачки за кочници со менувач
 • Vader Comfort Lady седиште со М6 Quick Release
 • Дупли Aлуминиумски бандажи
 • Предна вилушка со амортизер
 • Предна и задна Disk кочница
 • Средна осовина со затворен касетен систем
 • Шифтери на преден менувач-Брзо менување (Rapid Fire)
 • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
 • Полу метални педали со лагери
 • Заден потпирач
Бренд

Големина на тркало

27,5"