-10%
, ,

MAX SUPER MOTO 7.0 18″

Max

 • Големина на тркала 18”
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Пластичен штитник за ланецот
 • Преден и заден браник
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Предна корпа
 • Шише и држач Висококвалитетни гуми “Wanda”

5.121 ден 5.690 ден

Бренд

Големина на тркало

18"

 • Големина на тркала 12″
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Пластичен штитник за ланецот
 • Преден и задник браник
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Предна и задна корпа
 • Висококвалитетни гуми “Wanda Air”