-20%
, ,

MAX SUPER MOTO 8.0 18″

Max

 • Големина на тркала: 18″
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Пластичен штитник за ланецот
 • Преден и заден браник
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Предна корпа
 • Шише и држач
 • Висококвалитетни гуми “Wanda”

5.190 ден 6.490 ден

 • Големина на тркала: 18″
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Пластичен штитник за ланецот
 • Преден и заден браник
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Предна корпа
 • Шише и држач
 • Висококвалитетни гуми “Wanda”
Бренд

Големина на тркало

18"