, ,

MAX SUPER MOTO 9.0 18″

Max
Availability:

Нема на залиха


 • Големина на тркала: 18″
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Пластичен штитник за ланецот
 • Преден и заден браник
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Предна корпа
 • Шише и држач
 • Висококвалитетни гуми

6.490 ден

Нема на залиха

 • Големина на тркала: 18″
 • Предна и задна “Caliper” кочница
 • Пластичен штитник за ланецот
 • Преден и заден браник
 • Помошни тркала
 • Украсно ѕвонче
 • Предна корпа
 • Шише и држач
 • Висококвалитетни гуми
Бренд

Големина на тркало

18"