-22%
,

MAX THUNDER 8.0 24

Max

7.990 ден 10.290 ден

  • Метален рам 13″
  • Висококвалитетни гуми Wanda 24″×1.95
  • Полу алуминиумски рачки за кочници
  • Vader Comfort седиште со М6 Qick Release
  • Дупли алуминиумски бандажи 24″
  • Средна осовина со затворен касетен систем
  • Шифтери на заден менувач-Брзо менување (Rapid Fire 21 speed)
  • Полу метални педали со лагери
  • Заден Потпирач
Бренд

Големина на тркало

24"