,

Metalac inox 8l VM

Metalac

Волумен: 8 l
Начин на монтажа ; вертикалено на зид
Приклучна моќност: 1.5 W

6.290 ден

Бренд

Волумен на бојлер

8l

Начин на монтажа

“• MINI бојлерите се погодни за брзо загревање вода. Особено се прилагодливи за вградување на сите места каде е неопходна помала количина топла вода.
• MINI бојлерот е конструиран како безпритисен (отворен) систем и предвиден е за работа во комбинација со нископритисна батерија за мешање вода.
• Казанот е изработен од квалитетен не`рѓосувачки челик (INOXCrNi 18/10 ), кој гарантира исклучително долг век на бојлерот. Водата од казанот е физиолошки исправна и може да се користи за подготовка на храна.
• Казанот е изолиран со квалитетна полистиренска топлотна изолација.
• Надворешниот регулатор на вода овозможува регулирање на температурата на загревање на водата на 3 нивоа. На тој начин, употребата на бојлерот може да се прилагоди на моменталните потреби на потрошувачот.
• Надградна и подградна варијанта – монтажа над/под батеријата.