,

MS Energy E20

MS Energy
Availability:

Нема на залиха


 • Мотор: 500 W
 • Големина на тркала: 10″
 • Максимална носивост: до 120 kg
 • Максимална брзина 25 km/h

49.990 ден

Нема на залиха

 • Мотор: 500 W
 • Батерија – 48V/17.5 Ah
 • Алуминиум
 • Максимална моќност: 1000 W
 • Време на полнење на батеријата до 7-8 часа
 • Опсег: 60-70 km
 • Големина на тркала: 10″
 • Задна и предна сопирачка
 • Максимална брзина 25 km/h
 • Максимална носивост: до 120 kg
 • Опција за преклопување
 • LCD екран: покажува брзина на движење, статус на батеријата, ниво на моќност, вкупна километража и Trip
 • Smart апликација  (MS ENERGY) za Android i iOS
 • Светло: предна и задна LED рефлексивна лента
 • Можност за заклучување
 • Боја: Црна и Бела
 • Димензии на тротинет: 1275 x 1175 x 580 mm
 • Тежина на производот: 20 kg
 • Гаранција 1 година
Бренд

Максимална тежина

120kg