-23%
,

MS Energy e21

MS Energy
Availability:

Достапно за одложена нарачка


  • Мотор: 500W
  • Тркала: 10″
  • Носивост: 120 kg
  • Макс. брзина: 25 km/h
  • Опсег: 75-90 km
  • Макс. моќност: 100W
  • Батерија: 36V/20,8Ah

43.990 ден 57.290 ден

Достапно за одложена нарачка

MS ENERGY NEUTRON e21 Електричен тротинет.
Големина на тркалото 10 “
Максимална брзина 25 км на час
Тип на рамка Алуминиум
Боја Сивo/црна, Бела, портокалова
Мотор 500W
Макс моќност (врв) 1000W
Батерија 36V / 20.8Ah
Време на полнење 11ч
Опсег 75-90 км
Вид на сопирачка предни и задни диск сопирачки & EABS
Максимално оптоварување 100 кг
Суспензија нема
Дополнителни опции Можност за преклопување
Тежина 20 кг
Екран Да, ЛЦД
Светлина Да, предна и задна ЛЕР + рефлектирачка лента
Димензии (L, H, W) 1110 x 530 x 1230 mm
Макс. пораст 25 °

 

Моќност

500W

Максимална тежина

120kg

Големина на тркало

10"

Бренд