,

MS Energy NEUTRON n1

MS Energy
Availability:

Нема на залиха


 • Мотор: 250W
 • Домет: 18-22 km
 • Максимална брзина 25 km/h
 • Батерија – литиумска 24V/8,0Ah
 • Време на полнење на батеријата до 4 часа
 • Конструкција – Алуминиум
 • Големина на тркала: 8″
 • Задна кочница, преден амортизер
 • Носивост – до 120 kg

24.990 ден

Нема на залиха

MS ENERGY NEUTRON n3 Dark Gray Електричен тротинет.

Преминот од тротоар на улиа и назад повеќе не е проблем. Големи тркала и преден амортизер соврешно ќе одговараат за оваа задача! Алуминиумската рамка целиот тротинет го прави многу лесен, и едноставен за склопување и носење. LCD екранот ги нуди сите потребни информации поврзани за состојбата на батеријата, брзината и останатите податоци за возењето.

Карактеристики:

 • Мотор: 250W
 • Задна кочница, преден амортизер
 • Батерија – литиумска 24V/8,0Ah
 • Време на полнење на батеријата до 4 часа
 • Конструкција – Алуминиум
 • Големина на тркала: 8″
 • Максимална брзина 25 km/h
 • Домет со полна батерија – 18-22 km
 • Носивост – до 120 kg, LCD екран: покажува брзина на движење, статус на батеријата, ниво на моќност, вкупна километража и Trip, 2 копчиња, вкучено/исклучено
 • Предно и задно LED светло.
 • Димензии на составен тротинет: 98 х 54 х 114 cm
 • Димензии на склопен тротинет: 88 х 18 х 36 cm
 • Нето тежина – 12,5 kg
 • Бруто тежина 15 kg
 • Гаранција 12 месеци.
Бренд

Моќност

250W

Максимална тежина

120kg

Големина на тркало

8"