,

MS Energy NEUTRON n3

MS Energy
Availability:

Нема на залиха


 • Мотор: 350W
 • Домет: 20-28 km
 • Максимална брзина 25 km/h
 • Предна кочница и задна диск кочница
 • Батерија – Samsung литиумска 36V/7,5Ah
 • Големина на тркала: 10″ ( 10″ x 2.125)
 • Носивост – до 100 kg

25.990 ден

Нема на залиха

MS ENERGY NEUTRON n3 Dark Gray Електричен тротинет.

Преминот од тротоар на улица и назад повеќе не е проблем. Големи тркала и преден амортизер соврешно ќе одговараат за оваа задача! Алуминиумска или магнезиумска рамка, целиот тротинет го прават многу лесен, и едноставен за склопување и носење. LCD екранот ги нуди сите потребни информации поврзани за состојбата на батеријата, брзината и останатите податоци за возењето.

 • Карактеристики: Мотор: 350W
 • Предна кочница и задна диск кочница
 • Батерија – Samsung литиумска 36V/7,5Ah
 • Време на полнење на батеријата до 4 часа
 • Конструкција – Магнезиум
 • Големина на тркала: 10″ ( 10″ x 2.125)
 • Максимална брзина 25 km/h
 • Домет со полна батерија – 20-28 km
 • Носивост – до 100 kg
 • LCD екран: покажува брзина на движење, статус на батеријата, ниво на моќност, вкупна километража и Trip, 2 копчиња, вкучено/исклучено
 • Предно и задно LED светло со илуминација (конторла со помош на апликација).
 • Димензии на составен тротинет: 120 х 52 х 120 cm
 • Димензии на склопен тротинет: 120 х 52 х 52 cm
 • Нето тежина – 13,9 kg, бруто тежина 16,7 kg.
 • Гаранција 12 месеци.
Моќност

350 W

Максимална тежина

100kg

Големина на тркало

10"

Бренд