-14%
,

Panasonic CS-FZ35UKE

Panasonic
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):А++ (6.1/4.1)
 • Макс. капацитет на ладење:3900 W
 • Макс. капацитет на греење:4400 W
 • Просечна моќност:3400/3840 W
 • Влезна моќност ладење:1070 W
 • Влезна моќност греење:1050 w
 • Проток на воздух:800.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:2.00 l/h
 • Ниво на бучава:38.00 db
 • Работна температура:од -15   до 43
 • Маса внатрешна единица:8.00 kg
 • Маса надворешна единица:27.00 kg
 • Препорачана површина:до 35 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:филтер за прашина
 • Димензии надворешна единица:780 x 542 x 289 mm
 • Гаранција:3 години

32.490 ден 37.990 ден

Нема на залиха

Боја

Бела

Бренд

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

3.5 kW

 • Енергетска класа (SEER/SCOP):А++ (6.1/4.1)
 • Максимален капацитет на ладење:3900 W
 • Максимален капацитет на греење:4400 W
 • Просечна моќност:3400/3840 W
 • Влезна моќност ладење:1070 W
 • Влезна моќност греење:1050 w
 • Проток на воздух:800.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:2.00 l/h
 • Ниво на бучава:38.00 db
 • Работна температура:од -15   до 43
 • Маса внатрешна единица:8.00 kg
 • Маса надворешна единица:27.00 kg
 • Препорачана површина:до 35 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:филтер за прашина
 • Димензии надворешна единица:780 x 542 x 289 mm
 • Гаранција:3 години