-6%
,

Panasonic CS-FZ50UKE

Panasonic
Availability:

Нема на залиха


 • Енергетска класа (SEER/SCOP):A++ (6.5/3.9)
 • Макс. капацитет на ладење:5400 W
 • Макс. капацитет на греење:7500 W
 • Просечна моќност:5000/5400 W
 • Влезна моќност ладење:1650 W
 • Влезна моќност греење:1580 W
 • Проток на воздух:1150.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:2.80 l/h
 • Ниво на бучава:48.00 db
 • Работна температура:од -15   до 43
 • Маса внатрешна единица:9.00 kg
 • Маса надворешна единица:38.00 kg
 • Препорачана површина:до 50 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:филтер за прашина
 • Димензии надв. eдиница:870 x 290 x 214 mm
 • Гаранција:3 години

52.490 ден 55.990 ден

Нема на залиха

Боја

Бела

Бренд

Енергетска ефикасност

A++

Моќност

5.5 kW

 • Енергетска класа (seer/scop):A++ (6.5/3.9)
 • Максимален капацитет на ладење:5400 W
 • Максимален капацитет на греење:7500 W
 • Просечна моќност:5000/5400 W
 • Влезна моќност ладење:1650 W
 • Влезна моќност греење:1580 W
 • Проток на воздух:1150.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:2.80 l/h
 • Ниво на бучава:48.00 db
 • Работна температура:од -15   до 43
 • Маса внатрешна единица:9.00 kg
 • Маса надворешна единица:38.00 kg
 • Препорачана површина:до 50 м2
 • Фреон:R32
 • Филтри:филтер за прашина
 • Димензии надв. eдиница:870 x 290 x 214 mm
 • Гаранција:3 години