,

Philips BHC 010/10

Philips
Availability:

Нема на залиха


 • EssentialCare
 • ThermoProtect 1200W
 • DC мотор
 • Рачка на склопување
 • Насочувач на воздух
 • 2 брзини
 • ладен воздух
 • кука за закачување
 • 5м кабел

1.190 ден

Бренд

Боја

Црна

 • EssentialCare
 • ThermoProtect 1200W
 • DC мотор
 • Рачка на склопување
 • Насочувач на воздух
 • 2 брзини
 • ладен воздух
 • кука за закачување
 • 5м кабел