,

PHILIPS BRE235/00

Philips
Availability:

Нема на залиха


  • 2 брзини
  • 21 диск
  • Демонтажна глава која може да се мие со вода

2.290 ден

Нема на залиха

  • 2 брзини
  • 21 диск
  • Демонтажна глава која може да се мие со вода
Бренд

Боја

Бела