,

Philips HC3730/15

Philips
Availability:

Нема на залиха


 • 8-in-1
 • Самоостречки ножеви од нерѓосувачки челик
 • Прецизност од 1mm
 • Должини од 3-7mm

2.390 ден

Нема на залиха

Бренд

 • Мултистајлер за потстрижување на коса и брада
 • 8-in-1
 • Самоостречки ножеви од нерѓосувачки челик
 • Прецизност од 1mm
 • Должини од 3-7mm
 • LED индикатор
 • Полнење 16h
 • 60min бежична работа