-10%
,

PHILIPS HC 5612 /15,

Philips

 • Машинка за шишање
 • Должина од 0.5-28мм
 • Ширина на сечиво 41мм
 • Самоостречки сечива
 • До 75 мин работа
 • Полнење 8h

2.511 ден 2.790 ден

 • Машинка за шишање
 • Trim-n-Flow PRO технологија
 • Жичана и безжична употреба
 • Должина од 0.5-28мм
 • Ширина на сечиво 41мм
 • Самоостречки сечива
 • До 75 мин работа
 • Полнење 8h
 • Торбичка
 • Батерија:Ni-MH
Бренд

 • Машинка за шишање
 • Trim-n-Flow PRO технологија
 • Жичана и безжична употреба
 • Должина од 0.5-28мм
 • Ширина на сечиво 41мм
 • Самоостречки сечива
 • До 75 мин работа
 • Полнење 8h
 • Торбичка
 • Батерија:Ni-MH