,

PHILIPS HC3505/15

Philips
Availability:

Нема на залиха


  •  Самоостречки сечива
  • Должини за подстрижување од 0 mm до 10 mm
  • жичана употреба

1.790 ден

Нема на залиха

Бренд

 Боја Црно зелена
 жичана употреба
 Должина од 05-23мм
 Самоостречки сечива
 пилагодлив чешел
 без потреба од подмачкување