,

PHILIPS HR2738/00

Philips
Availability:

Нема на залиха


  • Цедалка
  • Моќност:25W
  • Капацитет на садот 0,5L
  • Систем за оделување на семките
  • Миење во машина за садови

 

1.290 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

25W

  • Цедалка
  • Моќност:25W
  • Капацитет на садот 0,5L
  • Систем за оделување на семките
  • Миење во машина за садови