-9%
, ,

PHILIPS HR3705/10

Philips

  • Моќност на моторот (max): 300 W
  •  Број на брзини за лесно ракување: 5

2.090 ден 2.290 ден

Моќност

300 W

Бренд

  • Моќност: 300W
  • 5 брзини
  • Турбо функција
  • Нерѓосувачки челик