,

PHILIPS S 1232 /41

Philips
Availability:

Нема на залиха


 •  Самоостречки сечива
 • Полнење:8ч
 • Работи:40 мин

3.090 ден

Нема на залиха

Бренд

 • Shaver Series 1000
 • Жичана и безжична употреба
 • Тример
 • четка за чистење
 • капаче за заштита
 • глава што се движи во 4 правци
 • самоостречки сечива
 • Тип на батерија:NiMH
 • Работи:40 мин
 • Полнење:8ч
 • Напон:100 – 240 V