-3%
, ,

PLAMEN 850 GLAS

Plamen
Availability:

Нема на залиха


Моќност – 8-11 kW
Тежина на шпоретот – 121 kg
Димензии на шпоретот – 845 x 838 x 594 mm

22.990 ден 23.690 ден

Нема на залиха

Бренд

Моќност

8-11kw

Капацитет(kg)

121kg

Димензии на шпоретот – 845 x 838 x 594 mm
Димензии на рерната – 400 x 300 x 450
Димензии на ложиштето – 250 x 300 x 470
Димензии на отворот за ложење – 180 x 165
Моќност – 8-11 kW
Ефикасност – 72 %
Капацитет на греење – 160 m3
Тежина на шпоретот – 121 kg
Одвод за чад – централен / заден
Пречник на одводот за чад – Ф 120
Гориво – дрво и јаглен