-7%
,

PLAMEN DORA 8

Plamen

 • Моќност: 6-8 kW
 • Нето тежина: 63,5 кг
 • Димензии: В:Ш:Д: 847x380x435 mm
 • Kвадратура на загревање:  40 m2

12.990 ден 13.990 ден

Бренд

Моќност

8 kW

 • Капацитет на греење – 144 m3
 • Моќност на греење – 6 kw/8 kw max.
 • Енергетска ефикасност – 70%
 • Отвор за излезни гасови – f 120 mm
 • Димензии на отвор за ложење (ш/в) – 220 x 220 mm
 • Димензии на ложиште (ш/в/д) – 445 x 650 x 330 mm
 • Димензии на печката (ш/в/д) -380 x 847 x 435 mm
 • Тежина – 63,5 kg