-7%
, , ,

PLAMEN TERMO GLAS

Plamen

Гусен шпорет на дрва за парно
Моќност – 14-15 kW
Тежина на шпоретот – 133 kg
Димензии на шпоретот – 845 x 838 x 594 mm

39.990 ден 42.990 ден

Бренд

Моќност

14-15kw

Капацитет(kg)

121kg

Гусен шпорет на дрва за парно
Димензии на шпоретот – 845 x 838 x 594 mm
Димензии на рерната – 400 x 300 x 450
Димензии на ложиштето – 250 x 300 x 470
Димензии на отворот за ложење – 180 x 165
Моќност – 14-15 kW
Моќност на котел 7,5 kW
Количина на вода во котел 8,5l
Ефикасност – 71 %
Капацитет на греење – 300 m3
Тежина на шпоретот – 133 kg
Одвод за чад – централен / заден
Пречник на одводот за чад – Ф 120
Гориво – дрво и јаглен