-5%
,

PLAMEN TRENK

Plamen

 • Моќност: 8-11 kW
 • Нето тежина: 74,5 кг
 • Димензии: В:Ш:Д: 350x750x650 mm
 • Kвадратура на загревање:  53 m2

12.490 ден 13.160 ден

Бренд

Моќност

8-11kw

 • Капацитет на греење – 160 m3
 • Моќност на греење – 8 kw/11 kw max.
 • Енергетска ефикасност – 74,1%
 • Отвор за излезни гасови – o 120 mm
 • Димензии на отвор за ложење (ш/в) – 175 x 245 mm
 • Димензии на ложиште (ш/в/д) – 250 x 295 x 485 mm
 • Димензии на печката (ш/в/д) – 350 x 750 x 650 mm
 • Тежина – 74,5 kg