-3%
,

PRITY CMR

Prity

 • Моќност: 15 kW
 • Нето тежина: 138 кг
 • Димензии: 660x550x900mm
 • Kвадратура на загревање:  83 m2

27.990 ден 28.990 ден

Бренд

Моќност

15kw

 • Моќ: 15 kW
 • Погоден за простории до 83 m2
 • Големина ( a x b x h /cm) : 66 x 55 x 90 /cm
 • Тежина : 138 кг
 • Гориво : дрво, јаглен
 • Боја: црна
 • Дрвени рачки на вратите
 • Моделот е опремен со ногарки
 • Опремен со два рачни амортизери:
  –преден амортизер за контрола на довод на воздухот
  – амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
 • 1 година гаранција