,

ROWENTA TN1400F0

Rowenta
Availability:

Нема на залиха


Сечила од нерѓосувачки челик
од 03-30mm
40min работа со едно полнење
Работи бежично и на струја

1.790 ден

Нема на залиха

  • Машинка за шишање
  • Сечила од нерѓосувачки челик
  • од 03-30mm
  • 40min работа со едно полнење
  • Работи бежично и на струја
Бренд

  • Машинка за шишање
  • Сечила од нерѓосувачки челик
  • од 03-30mm
  • 40min работа со едно полнење
  • Работи бежично и на струја