-15%
,

ROWENTA RO3753EA

Rowenta

 • Правосмукалка со сад
 • Енергетска класа:А
 • Моќност:750W
 • Капацитет на сад:1,5L
 • Телескопска цевка
 • Ниво на бучава:79dB
 • Должина на кабел:6m

 

5.790 ден 6.790 ден

Бренд

Моќност

750W

Боја

Црна

тип на правосмукалка

 • Правосмукалка со сад
 • Енергетска класа:А
 • Моќност:750W
 • Капацитет на сад:1,5L
 • Телескопска цевка
 • Ниво на бучава:79dB
 • Должина на кабел:6m