-13%
,

ROWENTA SF3212F0

Rowenta

 

 • Температура 130-230 степени
 • 10 нивоа на температура
 • Кератин Tourmaline
 • Брзо загревање за 30сек.

1.650 ден 1.890 ден

Бренд

Боја

Црна

 • Преса за коса
 • Температура 130-230 степени
 • 10 нивоа на температура
 • Ефикасност
 • Кератин Tourmaline
 • Потполна контрола на температура
 • Брзо загревање за 30сек.
 • Напон:110-240  V