-12%
, ,

SAMSUNG WW80TA026AE1LE

Samsung

 • Енергетска класа:B
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Дигиталниот Инвертер Мотор
 • Ниво на бучава:72dB
 • Димензии:85x60x55cm

23.790 ден 26.990 ден

 • Машина за перење
 • Дигиталниот Инвертер Мотор
 • Ecobubble™ технологија
 • Хигиенска пареа
 • Drum Clean функција чистење на барабанот
 • StayClean функција за чистење на фиоката за детергнет
 • Bubble Soak функција
 • LED дисплеј
 • Енергетска класа:B
 • Капацитет:8kg
 • Вртежи:1200 врт./min
 • Child Lock
 • Потрошувачка на вода (по циклус):48L
 • Потрошувачка на енергија по циклус:55kWh
 • Ниво на бучава:72dB
 • Димензии:85x60x55cm
Бренд

Енергетска ефикасност

B

Брзина на центрифуга

1200

Инвертер мотор

Да

Капацитет(kg)

8kg