, ,

SAMSUNG RB34T652 ESA

Samsung
Availability:

Нема на залиха


 • No Frost – дигитален инвертер
 • Енергетска класа:A++
 • Нето капацитет:331L
 • Ниво на бучава:35dB
 • Димензии:185x60x66cm

36.990 ден

Нема на залиха

 • No Frost – дигитален инвертер
 • Енергетска класа:A++
 • Диспанзер
 • LED дисплеј
 • Аларм за врата
 • Нето капацитет:331L
 • Капацитет на фрижидерот:219L
 • Капацитет на замрзнувачот:112L
 • Капацитет на замрзнување:13kg/24h
 • Потрошувачка на енергија годишно:256kWh
 • Ниво на бучава:35dB
 • Димензии:185x60x66cm
Бренд

Ширина

60cm

Висина на фрижидер

од 180cm до 199cm

Енергетска ефикасност

A++